logo
Gambar-gambar kemeriahan IFTAR OGKL 2017

Logo OGKL

Logo OGKL

Wednesday, 12 November 2014

21 comments:

  1. Saya nak join kelab ni boleh tak.. Ini emil saya sara5norin@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  2. Sy nk join ni email hidayu.hamat@gmail.com

    ReplyDelete
  3. sya nak join group nie.email zachsaiful@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Nak join hafierul@ymail.com

    ReplyDelete
  5. I am eyeing your Gunung Palas trip. Still open for new joiner? --> lindamdnor2808@gmail.com

    ReplyDelete
  6. All Email already replied ~ Hope to see you guys! Have Fun!

    ReplyDelete
  7. Nak join jugak ; shamsir.mat@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam..sy berminat juga nk join OGKL
    emel : fahmi.resali@yahoo.com

    thanks in advance

    ReplyDelete
  9. Saya berminat nak join untuk g.trusmadi sabah.masih boleh ke kalau nak join?
    nurfathiahrazali@yahoo.com.my
    TQ

    ReplyDelete
  10. aslmkm....sy sdg mencari geng atau grup mendaki...baru nak berjinak2 dlm aktiviti ini...berminat nak join..email nurulaishah9@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Saya nak join email notsolohan@gmail.com

    ReplyDelete
  12. sya nak join email madir.bluetiger@gmail.com 0132519212 ( rasidanjebat34)

    ReplyDelete
  13. Assalam..
    Sya nak join boleh?

    ReplyDelete
  14. salam..saya ingin sertai mendaki gunung di Indonesia itu...email...shamsulanuar_yahaya@hotmail.com

    ReplyDelete
  15. salam, saya berminat untuk join OGKL ni email saya dfello2@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Salam...saya bminat untuk join kelab ni...sy mmg mcari group tuk hiking n climbing gunung...tjmp blogni sbb blogwalking nak dpt info utk plan daki gunung merbabu next year...if ade info tuk merbabu cost,transport, guide etc mntk emaikan pd onehafiza84@gmail.com...thanks

    ReplyDelete
  17. Salam...sya berminat untuk mnyertai aktiviti OGKL..Ini e-mail sya razalimuhamad18@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Assalam, kemana aktiviti OGKL selepas ini..kalau nak join aktiviti daki boleh...ini email saya muhadhir1121@live.com

    ReplyDelete
  19. Salam...sya berminat untuk mnyertai aktiviti OGKL..Ini e-mail saya norzafirah11@gmail.com /zafirahalil@yahoo.com.my

    saya time belajar dulu rajin pergi hiking ..tetapi tu under kolej ...selalu pergi gunung berembung ,hutan lipur cemerong terengganu...

    ReplyDelete
  20. Saya berminat utk mnyertai kelab orang Gunung ini sbb sgt berminat dgn aktiviti mndaki bukit dan Gunung. saya biasa menaiki semua gunung2 di Selangor - Gunung Nuang, bukit Broga, Bukit Tabur East & West. Serta saya sudah menaiki Gunung Kinabalu serta pada thn 2004 dan mndapat sijil. email saya - armir715269@gmail.com -

    ReplyDelete
  21. wah!!! saya berminat nk join :) :) jannatul466@gmail.com

    ReplyDelete